Annual Super Conference on Chiropractic & Pediatrics

November 12-14, 2021  •  Hyatt Grand Cypress - Orlando, Florida

This is a working schedule and subject to change slightly.

8:00 am - 9:00 am

Registration

We welcome attendees who registered for the extra hands on workshop.

9:00 am - 10:30 am

1.5hrs CE credit

Pregnancy Adjusting - Extra Session

Speaker: Stephanie O’Neill- Bhogal, DC, DICCP

Hands on workshop intended for students or diplomate candidates

10:30 am - 12:00 pm

1.5hrs CE credit

Pediatric Adjusting - Extra Session

Speaker: Stephanie O’Neill- Bhogal, DC, DICCP

  • Hands on workshop intended for students or diplomate candidates

12:00 pm - 1:00 pm

Lunch on Your Own & Registration & Exhibitor Visits

1:00 pm - 1:30 pm

Welcome & Conference Kick Off

1:30 pm - 3:00 pm

1.5hrs CE credit

Lecture 1

  • TBD

3:00 pm - 3:30 pm

Break with Exhibitors

3:30 pm - 4:30 pm

1hrs CE credit

Pediatric Sleep Disordered Breathing

Speaker: Kathryn Cantwell, DC, DICCP, CSP, CSCP

4:30 pm - 6:00 pm

1.5hrs CE credit

Taking Care of Kids - What Can Go Wrong?

Speaker: Stu Hoffman, DC

8:00 am - 8:30 am

Breakfast & Registration for New Attendees

8:30 am - 9:30 am

1hrs CE credit

Pediatric Epidemiology

9:30 am - 11:00 am

1.5hrs CE credit

SOT

Speaker: Ramneek S. Bhogal, DC, DABCI

11:00 am - 12:00 pm

Research Papers

12:00 pm - 1:00 pm

1hrs CE credit

Neurological Function

Speaker: Allison Carlson, DC, CCEP

1:00 pm - 2:30 pm

DICCP Graduation Luncheon

2:00 pm - 2:30 pm

Break with Exhibitors

2:30 pm - 4:00 pm

1.5hrs CE credit

Workshop - Option 1

Speaker: Ramneek S. Bhogal, DC, DABCI

Workshop 1 will be offered again at 4:30pm

4:00 pm - 5:30 pm

1.5hrs CE credit

Workshop - Option 2

Speaker: Alaina Rowswell- Kulikowski, DC, DICCP

Workshop 2 is also offered from 2:30 to 4pm

8:00 am - 8:30 am

Breakfast

8:30 am - 9:30 am

1hrs CE credit

Fascia Case Study

Speaker: Tracy Barnes, DC, DICCP, CKTI

9:30 am - 10:30 am

1hrs CE credit

Upper Cervical Case Study

Speaker: Julie Mayer Hunt, DC, DICCP

10:30 am - 11:00 am

Break with Exhibitor Visits & Raffle

11:00 am - 12:00 pm

1hrs CE credit

Prune Belly Syndrome Case Study

Speaker: Lora Tanis, DC, DICCP

12:00 pm - 1:00 pm

1hrs CE credit

A Provider Approach to Pediatric Centered Care

Speaker: Calvin Gabel, DC, DICCP